De kop is er af! Ik ben gestart met mijn fantastische baan als remissiecoach! Ook nog eens in een prachtige praktijkruimte in het Paramedisch Centrum Tieberink in Boekelo. Ik zit hier in Boekelo op donderdag en vrijdag waar je van harte welkom bent, maar daarnaast kom ik ook graag bij je thuis als je dat prettiger vindt, zoals jullie hebben kunnen lezen op mijn website.

Ik heb al een mooie start mogen maken met het doen van kennismakingsgesprekken met een paar mooie vrouwen en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik vind het erg fijn om er voor hen te kunnen zijn, hen praktisch te kunnen ondersteunen en een luisterend oor te bieden. Dat is waarom ik dit ben gaan doen, om bij jou het zaadje te kunnen planten dat je sterker bent dan jezelf denkt! Ondanks alles wat je meemaakt…

Ik vind het erg belangrijk om flexibel te zijn in mijn werk en goed te kijken, samen met jou, waar jouw behoeftes en wensen liggen en hoe ik daar het beste bij aan kan sluiten. Want het draait om JOU, niks moet, alles mag maar weet dat je niet alleen staat en je het ook absoluut niet alleen hoeft te doen…

Weet je, ik zit hier nu in het zonnetje deze blog te schrijven en bedenk wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is en waar het me gebracht heeft…HIER! Op deze lekkere bank in mijn praktijkruimte mag ik mijn hart volgen en mijn missie volbrengen. Hoe mooi is dat! Negatieve en heftige ervaringen omzetten in positieve KRACHT… en weet je: dat gun ik jou ook zo van harte!

Ondertussen komt mijn moeder ook nog even naast me vliegen (sinds ze 18 jaar geleden is overleden is er steeds een citroenvlinder die op de meest gekke en broodnodige momenten voorbij komt fladderen), ik kijk ernaar met een glimlach en een traan en realiseer me: het is goed zo! Ik ben op de plek waar ik moet zijn, ik doe wat ik het allerliefste doe en dat is jullie weer de regie terug geven en laten geloven in jullie eigen veerkracht. Dank je wel mama!