Krachtig in Beeld

Van verdriet naar VEERKRACHT

Wat mooi daj d’r bunt!

Het moment waarop jij te horen krijgt dat je borstkanker hebt, zakt de bodem onder jouw voeten vandaan… Vanaf dat moment kom je in een medische achtbaan terecht en wordt jouw leven volledig overgenomen. Je hebt geen vat meer op jouw emoties en op de medische molen die in gang is gezet. Je komt in een soort van strijdmodus terecht waardoor jij mee bent gegaan in alles wat er van jou verwacht werd. Zoveel keus had je ook niet en met maar 1 drijfveer: weer gezond worden en het redden!

Na het medische traject sta je buiten en dan begint de verwerking pas. Je moet verder, maar HOE dan?? Je bent op zoek naar jezelf, naar GRIP op alles. Hoe ga je je weer energiek en vitaal voelen, hoe pak je de draad weer op, hoe kan je je weer mooi en krachtig voelen en hoe kan jij weer lekker in je vel komen te zitten zowel thuis als op het werk?

Gelukkig hoef jij dit gevecht niet alleen te doen, je staat er niet alleen voor! Want voor jouw hulpvraag hebben wij een heel tof programma! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we jou vooruit kunnen helpen met de mooie combi van coaching, fotografie en visagie.

We willen jou weer laten stralen! Laten zien hoe mooi je bent!

Een “Gouden Driehoek” bestaat uit bergkristal, rozenkwarts en amethist. Prachtige kristallen met elk hun eigen verhaal. 

Wij, Sietsanne, Sabine en Inge vormen ook een eigen unieke driehoek met ieder ons eigen verhaal. Hoe bijzonder is dat! Sabine en ik weten maar al te goed wat voor een impact het hebben van borstkanker kan hebben op jezelf, op je gezin en jouw omgeving en hoe fijn het kan zijn om begrip en ondersteuning te vinden bij elkaar.

S A M E N  S T A A N  W E  S T E R K!

Onze missie is om jullie, tijdens en na het hebben van borstkanker, te laten zien dat jullie PRACHTIGE VROUWEN zijn ondanks alles wat jullie hebben meegemaakt.

Jullie zijn STERKER dan jezelf denkt!

Om goed aan te kunnen sluiten en jou het allerbeste resultaat te kunnen bieden hebben wij bewust gekozen voor deze twee pakketten. Optioneel kan je dan visagie bij boeken om de ervaring helemaal bijzonder te maken.

BASIS

3 MAANDEN TRAJECT

 

 • gratis kennismakingsgesprek met Sietsanne (fotografe) en mij.
 • 5  coachgesprekken met mij in Boekelo of bij jou thuis.
 • 2x een toffe fotoshoot (begin en eind) a 5 foto’s.
 • in fotostudio of locatie naar keuze                                            
 • keuze uit online gallery
 • kosten: 725 euro

     Optioneel bij te boeken:

     Visagie door Sabine Westendorp

 

PLUS

6 MAANDEN TRAJECT

 

 • kennismakingsgesprek met Sietsanne (fotografe) en         mij
 • 10 coachgesprekken met mij in Boekelo of bij jou thuis
 • 3x een toffe fotoshoot (begin, midden en eind) a 5 foto’s
 • in fotostudio of locatie naar  keuze
 • keuze uit online gallery
 • Kosten: 1225 euro

Optioneel bij te boeken:

Visagie door Sabine Westendorp

 

Wat houd “Krachtig in Beeld” in?

[

Een intake gesprek met mij en Sietsanne (fotograaf)

[

Je krijgt leerzame coach gesprekken voor weer meer GRIP op jouw leven!

[

Je start en sluit af met een toffe en bijzondere fotoshoot door Sietsanne.

[

Optioneel kun je visagie door Sabine bijboeken om jou op een natuurlijke manier te laten shinen op beeld.

[

Dit alles gebeurd op een respectvolle manier, die aansluit bij jouw wensen en jouw doelen.

[

De combinatie van coaching met fotografie werkt heel krachtig en gaat jouw helpen bij jouw verwerking.

[

Ons doel is om jou de ervaring van je leven te geven! Dat jij aan het eind VOL vertrouwen je eigen vleugels weer kan uitslaan en weer kan vliegen op eigen KRACHT!

Een succesvolle uitkomst

We willen dat innerlijke sterke vonkje, dat vaak sterk is gedoofd na de diagnose, weer bij jullie aansteken en laten SHINEN op beeld en in jullie leven!

Want lieve dames, dat gunnen we jullie vanuit het diepst van ons hart! We weten zelf namelijk maar al te goed wat voor heftige impact het hebben van borstkanker heeft op alle vlakken van jouw leven. En hoe fijn is het dan, dat wij jullie begrijpen en kunnen ondersteunen op meerdere gebieden… SAMEN STAAN WE STERK!

Door de coach gesprekken met mij leer jij oa om weer in jouw eigen kracht te gaan staan, meer in verbinding te zijn met jezelf en daardoor sterkere keuzes te maken die jou weer GRIP geven op jouw leven! Je leert om grip te krijgen op jouw piekergedachten, je angst, je energie niveau, de vermoeidheid en jouw rondvliegende emoties…

Door middel van de fotoshoots met Sietsanne wordt jouw unieke reis tevens vastgelegd op beeld. Deze combi aanpak gaat jou enorm helpen met jouw verwerking…

En mocht je daar behoefte aan hebben dan kan je extra visagie bijboeken zodat Sabine jou kan helpen om op een natuurlijke manier de make-up aan te brengen die bij jou past. Dus ook hiermee kun je je laten verwennen.

Voor extra coachingswensen naast de twee pakketten kun je terecht bij mij (zie contactgegevens). Vraag gerust wat er nog meer mogelijk is.

Extra wensen bij de fotoshoots kan je bespreken met Sietsanne van Sietsanne fotografie www.sietsannefotografie.nl

Voor extra make-up advies kan je terecht bij Sabine van www.care4youhuidspecialisten.nl

Wil jij met mij aan de slag?

Good for you!

Ik ontmoet jou graag om samen de stappen te zetten die nodig zijn om jou weer het zelfvertrouwen te geven dat je weer GRIP kan krijgen op jezelf, je lijf en jouw leven!

Zie ik je gauw? Leuk! Plan dan gauw een gratis kennismakingsgesprek in!