Vandaag mijn diploma Remissiecoach behaald in Groningen. SUPER BLIJ EN TROTS! Maar wat houdt die functie nu in? Ik ga vrouwen met borstkanker tijdens en na hun traject begeleiden en coachen wanneer ze problemen ervaren op het gebied van vermoeidheid/slaap, voeding, bewegen, werkhervatting, angsten, mindset enz. Kan dus heel breed zijn.
Ik heb hier iets in te doen, dat voel ik vanuit m’n tenen en in diep in mijn hart omdat ik mede vanuit eigen ervaringen put! Vandaar mijn keuze voor deze opleiding en deze doelgroep in het bijzonder. Hou mijn instagram en Facebook in de gaten voor meer informatie want ik ben ook druk bezig met het bouwen aan een eigen praktijk en website. Mocht je zelf borstkanker hebben en vastlopen of iemand kennen die in een traject zit en hulp kan gebruiken, dan mag je altijd contact met me opnemen.